Ik ben er helemaal klaar mee, oh wacht.. toch niet

Door Douweegbertje op woensdag 1 oktober 2014 23:01 - Reacties (101)
Categorie: offtopic, Views: 21.045

Altijd leuk, dingen op het internet gooien om vervolgens wat sneren te geven. Vervolgens niet open staan voor een discussie, hoewel dat zowel negatief als positief kan uitvallen.
Iedereen heeft een mening, en vooral online is dat vaak recht voor zijn raap. Welkom op het internet.

Wees echter niet zo zwak om een "zielige" blog aan te maken over hoe moeilijk je het hebt. Serieus praten over andere mensen, zelf dingen aangeven dat het misschien wel over het fucking niveau gaat van personen of van berichten zelf maar dan wel de reacties uitschakelen...

Om heel eerlijk te zijn; ik geef er wel om wat mensen over mij zeggen, maar dat zal mijn leven nooit beïnvloeden. Ik zal ook nooit de makkelijkste weg kiezen of maar "weg gaan" omdat ik het niet aan kan of omdat misschien een groepje mensen mij niet mag.

Mocht je nu al dit stuk hebben gelezen en je afvragen; waar heb je het nou over?
Terra Dragon Stop: Ik ben er helemaal klaar mee
Waar vervolgens toch -weer- een blog komt waarin er wordt doorgegaan.

Weetje, verder allemaal prima maar ik wil er graag over praten, dus dan maak ik zelf wel een blog waar iedereen over je kan praten (en mij natuurlijk :) ) Een beetje de reacties uit zetten, het zou verboden moeten worden op een blog. Zelf lekker je mening geven, maar de rest de mond snoeren.

Ongeacht wat ik over jou vind, of over de kwaliteit van je blogs: ik vind deze manier hoe je dingen doet ronduit zwak. Groei wat ballen. Je maakt blogs o.a. voor je zelf en misschien voor een selecte groep die het wel interesseert. Als jij nou helemaal into scheren bent, boeieeeeend... praat er dan over.

Alles was overigens prima geweest als je misschien je blog afschermt voor commentaar, maar op het moment dat je zelf wel je mond open trekt over anderen maar zelf geen tegenspraak duld ben je naar mijn mening verkeerd bezig.

Mijn mening: maak een keuze:

- Verwijder alles waar je over iemand anders praat, of een bedrijf of wat dan ook.. en dan mag je van mij part je eigen reacties uitzetten.
- Blijf hier weg
- Zet alles open, geef je eigen mening en ga lekker door hoe je zelf wilt.

Tbh.. ik snap je situatie, maar je trekt het je te veel aan. Wees niet zo melodramatisch, groei wat ballen en hup ga door met jij leuk vindt.

Volgende: Muizen, DPI en sensitivity voor games 10-'13 Muizen, DPI en sensitivity voor games

Reacties


Door Tweakers user mrc4nl, woensdag 1 oktober 2014 23:06

als je niet kan stoppen ben je eigenlijk verslaafd.

Door Tweakers user naarden 4ever, woensdag 1 oktober 2014 23:34

Ik ben het met je eens, en dit mag voor alle Tweakblogs gelden. De optie om reacties uit te schakelen moet gewoon weg. Het doel van zo'n tweakblog is toch om een open debat omtrent een onderwerp of verhaal dat de blogger initieert te kunnen voeren? Die optie om reacties uit te schakelen is misschien niet per se tegen het concept van een blog, maar wel over het algemeen tegen de etiquette in van tweakblogs in.

Tweakblogs zijn doorgaans posts over diepgaande technische kunst, over een maatschappelijk onderwerp of over een hobby van iemand. Als dat iets is wat je aanzet tot het schrijven van een artikel en dit publiceert op Tweakblogs, sta dan ook open voor wat mensen erover denken. Mensen willen graag vragen stellen, tips geven of kritiek geven. Tegen de negatieve reacties moet je gewoon leren jezelf hard te maken. Dat is toch niet anders dan de rest van het hele leven? Op je werk krijg je toch ook te maken met kritiek? Maar omdat je het niet leuk vind, heb je een goede reden oostindisch doof te zijn. Want dat is reacties uitschakelen: gewoon jouw mening in de ruimte knallen en het boeit me niet wat andere mensen vinden.

Heel zwak, heel zwak...

Kunnen we misschien ervoor zorgen dat voor elke Tweakblog met uitgeschakelde reacties er een tweakblog komt met 'Hier kun je reageren op tweakblog van ...' ?

[Reactie gewijzigd op woensdag 1 oktober 2014 23:35]Door Tweakers user i-chat, donderdag 2 oktober 2014 00:14

blij dat deze blog er is, ik zou het niet beter hebben kunnen verwoorden, stelletje lamers, als je interesant genoeg bent om over een onderwerp te praten, ben je ook interesant genoeg om reacties te krijgen, en daarop te antwoorden. zo niet maak dan gewoon een pagina op home.tiscali.nl/~uitlangvervlogentijden met frontpage express natuurlijk anders klopt er geen zak van...

Door Tweakers user Bron, donderdag 2 oktober 2014 00:16

Grappig genoeg had ik precies hetzelfde idee om een blog als dit te maken.
Alleen koos ik voor de luiheid en liet ik het maar gaan.

Ik kan me 100% vinden in wat je schreef.

Zou het trouwens niet verkeerd vinden als er een "report" knop komt zodat je makkelijk een melding kan maken wanneer iemand voor de zoveelste keer een "blog" schrijft puur om weer aandacht te vragen voor zijn website.

Iedere keer dat gezeur en gevraag om aandacht op de FP van tweakers te moeten zien maakt me misselijk.

Door Tweakers user Frozen, donderdag 2 oktober 2014 00:25

- Verwijder alles waar je over iemand anders praat, of een bedrijf of wat dan ook.. en dan mag je van mij part je eigen reacties uitzetten.
- Blijf hier weg
- Zet alles open, geef je eigen mening en ga lekker door hoe je zelf wilt.
Ik hoop dat hij voor optie 2 gaat. Scheren interesseert mij absoluut niet. Hij drukt met zijn atechnische reclamemakende blogs (ja want dat zijn het, in elke blog zit wel een linkje naar zijn website), andere bloggers naar beneden.

Die mensen steken een hoop tijd in hun blogs omdat ze kennis of een ervaring gratis willen delen met anderen. Hij daarentegen heeft een winstoogmerk.

Als tweakers.net dit blijft toestaan lijkt mij dit geen goede zaak. Dan kan ik net zo goed reclame gaan maken voor bijv. Oneplus, ABN AMRO, Glasex etc. :)

Door Tweakers user Ramon 73, donderdag 2 oktober 2014 06:05

Ik word ook kotsberoerd van die Heerlense sul. Elke keer weer scheren, scheren en nog eens scheren. En het ligt er zo dik op dat hij over de rug van Tweakers zijn site wil promoten. Waarschijnlijk zijn er 3 bezoekers per week, en dan is het opzetten en onderhouden van een site natuurlijk niet zo leuk.
Als zijn blogs eens over scheertechniek of methoden gingen, dan kon ik er nog respect voor hebben. Nu voegt het totaal niets toe en is het meer "lief dagboek". En dan inderdaad steeds reacties uitgeschakeld, maar ik stuur hem wel een pm om mijn irritaties van me af te schrijven.

Wég met de zinloze blogs, tijd voor kwaliteit.

Door Tweakers user i-chat, donderdag 2 oktober 2014 06:08

Als tweakers.net dit blijft toestaan lijkt mij dit geen goede zaak. Dan kan ik net zo goed reclame gaan maken voor bijv. Oneplus, ABN AMRO, Glasex etc. :)

misschien moeten we tweakers.net dan maar eens op een ludieke manier zien te dwingen eindelijk eens te luisteren naar de al jaren geeiste blacklist features in oa. tweakblogs als je deze sukkel gewoon kunt blokkeren blijven de intressante blogs gewoon in je tracker hoeveel vuil dat jong ook in zijn ubertastische blog steekt.

en om met een opmerking over botte scheermesjes (of was het een botte opmerking over scheermesjes) te eindigen, een ongeluk zit in een klein hoekje (of was het een klein mesje )*

*disclaimer niet al te letterlijk nemen natuurlijk, ik word er alleen doodziek van.

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 06:18]


Door Tweakers user sypie, donderdag 2 oktober 2014 07:10

Om heel eerlijk te zijn; ik geef er wel om wat mensen over mij zeggen, maar dat zal mijn leven nooit beïnvloeden.
Kennelijk dus wél, anders had je dit blog niet geschreven.

Door Tweakers user sebastius, donderdag 2 oktober 2014 07:21

Hoewel ik de blogs van Jigu-Yong absoluut waardeloos vind en al meerdere keren heb gegniffeld om de 'ik stop' theaterblogs, vind ik dit soort reacties hier niet passend. Open een discussie op het forum in de juiste categorie ipv hier die gast nog meer aandacht te geven. Het heeft 0,0 zin.

Door Tweakers user Ramon 73, donderdag 2 oktober 2014 07:24

Ik heb de knul een bericht gestuurd, en dat zal ik hier ook posten. De toon is iets zachter dan mijn reactie hierboven, ik had dan ook iets meer tijd genomen ervoor.

>>>
Beste,

Al enige tijd zie ik je blogs voorbij komen, en in het begin hadden die best een informatief karakter. Het was best leuk om iemand te zien die tussen al het tech geweld met iets anders kwam, en daar ook gepassioneerd over vertelde.
Tegenwoordig is je blog:
- Doorweven van "Parkstad" taal (bijv: "ik KAN hem niet" schrijven war het moet zijn: "ik KEN hem niet")
- Vol van haatdragende gevoelens richting de community hier
- Eenzijdig, want reacties zijn uitgeschakeld, dus je weet dat je niet gewaardeerd wordt
- Alleen nog maar bedoeld om mensen naar je site/forum te lokken.

Alsjeblieft, doe hier iets aan. Het zou best aardig zijn om eens een blogje te zien over hoe je het beste kunt scheren, of wanneer of weet ik wat. Maar de hoofdmoot van je blog is bezoekers naar je site/forum lokken.
Wel, ik weet zeker dat deze methode averechts werkt, in elk geval totdat een of meerdere tweakers een ddos attack opzetten en je weer opnieuw kunt beginnen.

Succes met deze opbouwende kritiek, doe er iets mee.
Ik zal dit bericht ook plaatsen op de andere blog waar wél gereageerd mag worden.
>>>

Schrijver Jiqu-Yong hoeft voor mij niet persé weg, maar dan wel NORMALE blogs schrijven en geen lokkertjes naar de eigen site. En in fatsoenlijk ABN, geen Heerlens gewauwel. (Grappig toch, als Limburger herken ik zelfs de geografische afkomst in geschreven tekst)

Door Tweakers user Karmos, donderdag 2 oktober 2014 07:28

Ik vraag me toch af wat dat allemaal is met dat scheertopic... Als ik er eens iets over lees komt het er op neer dat het terug gesloten is.

Door Tweakers user -RetroX-, donderdag 2 oktober 2014 08:03

Scheren, origami, postzegels.... whatever het onderwerp ook is, het kan én het mag.

Wat alleen ontzettend arrogant is om overmatig te spammen, dagelijks 3 post maken om in de tracker te blijven, reacties uit te zetten, huilie huile te doen dat je er klaar mee bent.

Al schrijf je elke maand een blog over my little pony.... go for it! Alleen hou het gewoon voor de rest van tweakers ook leuk door je aan een paar gedragsregels te houden. Thats it.

Als een volwassen kerel het leuk vindt om in een roze tutu te lopen... doe dat lekker, maar dan wel thuis. Wil je dat anderen je ook zien huur dan een zaaltje in het buurthuis. Fine. Alleen als gewoon op straat gaat lopen in je tutu krijg je reacties.... duh.... waarom zou dat op tweakblogs anders zijn?

Kortom, pas je aan or get out.

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 08:04]


Door Tweakers user ChojinZ, donderdag 2 oktober 2014 08:56

Jigu-Yong schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 07:10:
Kon je niet je eigen onderwerp vinden? Of probeer je mee te liften op mij blog door mooi in een eigen blog weer zo'n RE artikel te schrijven. En ik heb mensen via DM een reactie mogelijkheid gegeven, en dan blijven de moraalridders plots weg want het gaat jullie er alleen om dat je mooi kunt bashen, trollen, op de man spelen of hoe je het ook wilt noemen.

Ik heb juist na het schrijven van mijn blogpost veel steun gekregen per DM, en ook steun dat ik mij vooral niet weg moest laten jagen. Oh en ik bepaal zelf waar ik over schrijf, en niet een stel moraalridders dat zich niet kan gedragen.
Misschien moet je je een keer af gaan vragen waarom je telkens op een negatieve manier in de picture staat. Er zijn flink wat bloggers op GoT en een aantal krijgen regelmatig kritiek (Verleemen, SanderV) maar jij steekt er met kop en schouders boven uit.
Dat ligt niet alleen aan de lezers. Dat ligt ook aan jezelf.

Door Tweakers user MicGlou, donderdag 2 oktober 2014 09:43

Jeetje wat een gezeik en een vervuiling... laat elkaar gewoon eens met rust, doe eens een keertje volwassen. Het is over en weer... bevalt je niet wat een ander schrijft, lees het dan gewoon niet! Sowieso begrijp ik echt totaal niet dat je blogs blijft lezen en op reageren die je niet interesseren, of blijkbaar zelfs tegen je persoonlijkheid ingaan... ik hoop dat die mensen begrijpen dat ze in principe alleen maar voor views zorgen en daardoor het lezen voor een ander ook weer aantrekkelijker maken.

Reacties niet meer uit kunnen schakelen onder een blog... geheel mee eens. Maar dan aub ook direct een verbod op dat de blogs hier regelmatig als persoonlijke afzeik en zeur dagboeken worden gebruikt... iedere week staat er wel weer een blog met dit soort nonsens.

Ik trek overigens geen partij, beide kanten moeten nu maar eens normaal gaan doen... tweakblogs en bepaalde subforums zijn gewoon niet meer leuk om te lezen.

Door Tweakers user Caelorum, donderdag 2 oktober 2014 09:50

i-chat schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 06:08:
[...] misschien moeten we tweakers.net dan maar eens op een ludieke manier zien te dwingen eindelijk eens te luisteren naar de al jaren geeiste blacklist features in oa. tweakblogs als je deze sukkel gewoon kunt blokkeren blijven de intressante blogs gewoon in je tracker hoeveel vuil dat jong ook in zijn ubertastische blog steekt. [...]
Daar hebben we toch Custom CSS voor? Bijv.:

Cascading Stylesheet:
1
#tracker li a[href*="http://marcotm.tweakblogs.net/"] { display: none; }


Door Tweakers user azerty, donderdag 2 oktober 2014 10:07

Caelorum schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 09:50:
[...]

Daar hebben we toch Custom CSS voor? Bijv.:

Cascading Stylesheet:
1
#tracker li a[href*="http://marcotm.tweakblogs.net/"] { display: none; }

Beter dan Custom CSS:

Maybe, just maybe, someone cares.: Tweakblogs filter script

Door Tweakers user hyptonize, donderdag 2 oktober 2014 10:43

Jong-Yi-Li: Ten eerste: Blogs plaatsen is een privilege, geen recht. Maar goed, je hebt dat privilege dus je mag blogs plaatsen. Tof! Maar als je negatieve reacties krijgt van HEEL VEEL MENSEN en een beetje steun van een paar mensen, ligt dat dan aan die HEEL VEEL MENSEN of aan jou? De vinger naar een ander wijzen is natuurlijk makkelijk, maar uiteindelijk schiet je er geen fuck mee op. Dus de kans is heel groot dat het gewoon aan jezelf ligt.

Door Tweakers user ChojinZ, donderdag 2 oktober 2014 10:47

MicGlou schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 09:43:
...laat elkaar gewoon eens met rust, doe eens een keertje volwassen. Het is over en weer... bevalt je niet wat een ander schrijft, lees het dan gewoon niet! Sowieso begrijp ik echt totaal niet dat je blogs blijft lezen en op reageren die je niet interesseren, of blijkbaar zelfs tegen je persoonlijkheid ingaan... ik hoop dat die mensen begrijpen dat ze in principe alleen maar voor views zorgen en daardoor het lezen voor een ander ook weer aantrekkelijker maken.
Aan de andere kant: Onze natscheerder vraagt er wel om wanneer hij komt met zielige boehoe blogjes.
Als je keer op keer aangeeft dat je er mee stopt om vervolgens weer verder te gaan met bloggen dan kan je zulke reactie's wel verwachten.

Door Tweakers user Hennie-M, donderdag 2 oktober 2014 10:54

Mooi dat er losse scripts zijn maar IMHO mag deze feature best wel in de site zelf zitten. Al dan niet voor ABO's.

Ik zat gisteren te twijfelen om de scheermeneer een DM te sturen dat ie vervelend is maar besloot dat dat best wel zonde was van mijn tijd.
Het blijft jammer dat TweakBlogs vanaf het begin al geplaagd is door aandachtvragende mensen die door veel mensen als erg vervelend ervaren worden.

Door Tweakers user Pat911, donderdag 2 oktober 2014 11:00

Ik sluit me helemaal aan bij deze blog.

Door Tweakers user TIGER79, donderdag 2 oktober 2014 11:09

En ik heb mensen via DM een reactie mogelijkheid gegeven, en dan blijven de moraalridders plots weg want het gaat jullie er alleen om dat je mooi kunt bashen, trollen, op de man spelen of hoe je het ook wilt noemen.
Laten we eerlijk zijn, het DM'en he, wat voor nut heeft het als je je kop in het zand steekt ?
Indien ik een reactie plaats van goh was je niet gestopt met bloggen dan verwijder je die gewoon, dus ga astjeblieft nu niet doen alsof je een discussie aan zou willen gaan, of iets van de "moraalridders" wilt horen...
Oh en ik bepaal zelf waar ik over schrijf, en niet een stel moraalridders dat zich niet kan gedragen.
Erg fijn dat jij geen moraalridder bent die blijkbaar weet wanneer iemand (of een gehele community) zich misdraagt... Mag ik vragen volgens welke regels ?

Door Tweakers user Douweegbertje, donderdag 2 oktober 2014 11:14

Oh en ik was vergeten te zeggen, maar Jigu-Yong je mag hier niet reageren :) Zag je kansloze reactie hier wel, maar ik gun je niet het recht om mee te doen met deze discussie, helemaal niet met zulke gare opmerkingen die nergens over gaan.
Dus bij deze verwijderd, net zoals jij lekker censuur gebruikt.

Door Tweakers user Ramon 73, donderdag 2 oktober 2014 11:19

Ik kreeg al snel een antwoord terug van onze Parksjtad-Alaaf blogger:
>>>
Ik bepaal zelf waar ik over blog, en als ik af en toe reclame maak voor mijn eigen blog op mijn eigen tweakblog dan is dat mijn goed recht.

En jullie zijn gewoon een stel ondankbare mensen, want als ik een review over een gadget schrijf of whatever dan is het allemaal prima.

Maar als het niet over een gadget gaat dan denkt een groepje Tweakers de regels uit te maken op Tweakblogs. Oh en ik denk dat het aantal haters reuze mee valt, want ik heb heel veel steun betuiging gekregen en ook suggesties om toch een overzicht voor Goedkoop-natscheren.nl te maken.

Ik heb juist gekozen voor een maandoverzicht omdat ik wekelijks teveel van het goede zou vinden.
>>>

Daarop heb ik maar antwoord gegeven (zal het hier plaatsen zodat het moddergevecht beperkt blijft):
En met mij zijn er zat mensen die scheren geen bal interesseert. We lezen liever blogs over iets wat ons wel aangaat, in plaats van reclames over iemand zijn noodlijdende forumpje.

Maar als je je wilt verschuilen achter de waarheid door reacties uit te schakelen, dan heb ik een verrassing voor je. Jouw antwoord gaat netjes in de andere blog erbij.
Ik zal mijn eigen antwoord er ook bij zetten, dan hoef je je die moeite niet te doen.

Door Tweakers user Pinky-H9, donderdag 2 oktober 2014 11:24

82 % tegen en 18% voor :)

Terra Dragon Stop: Ik ben er helemaal klaar mee

Hoppa delete en weg ermee!

Door Tweakers user mux, donderdag 2 oktober 2014 11:46

Controverse is populair, aandachttrekkerij?

Ik heb me ook wel eens druk gemaakt toen hij nog een andere alias had, maar het maakt niet uit wat je zegt. Er wordt nooit geluisterd. Reacties op zijn blog zouden toch niet gelezen worden.

Een parasiet van tweakblogs.

Door Tweakers user Blokker_1999, donderdag 2 oktober 2014 11:48

Ik negeer zijn blogs over het algemeen. Het interesseerd me niet, dus waarom zou ik ze open klikken?

Wel is het inderdaad waar dat hij al enkele keren een posting gemaakt heeft in de vorm van "ik stop ermee". Als je dat doet puur omdat je je down voelt en de opmontering wilt van mensen die je via DM aanmoedigen, dan zit er iets grondig mis met je.

Feit is wel dat een tweakblog over alles mag gaan. Het hoeft niet beperkt te zijn tot de leefwereld van een gemiddelde tweaker, al word hier soms wel iets meer maturiteit verwacht.

Door Tweakers user Kaasplank, donderdag 2 oktober 2014 12:01

Doodmoe wordt je van die vent. Ze geven aan geen wekelijkse scheerblogs te willen hebben dus dan doe ik het wel maandelijks 8)7 en dan zet ik de reageermogelijkheid gewoon uit.

Rot toch gewoon op met je spam naar je scheerblogje waar 3 man een een paardenkeutel actief zijn.

Ik zal hierbij de beste tip geven om goedkoop te scheren:
Haal niet hopen van die smerige luchtjes in huis uit de meest wazige winkels/webshops en je zult je verbazen van de maandelijkse besparing. Advies van mensen die niet negatief zijn over axe deo neem ik toch al niet serieus

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 12:05]


Door Tweakers user h4ze, donderdag 2 oktober 2014 12:07

Ik ben die aandachttrekker ook wel beu, Zielige verhalen om de week met zn gejank over zn scheergezijk. En zn website/log spam.

Door Tweakers user NMe, donderdag 2 oktober 2014 12:23

Ach, elke maand een nieuw "ik kap ermee!!!1"-blog, en elke maand blijkt 'ie een paar dagen later toch weer liever zijn site te willen spammen. Zonder reactiemogelijkheid, want God forgive dat hij erachter komt dat 99% van de site er niet op zit te wachten omdat ze niet in zijn doelgroep vallen en van de andere 1% de helft bijna in all-out war is met de andere helft, getuige het scheertopic...

Door Tweakers user Kapotlood, donderdag 2 oktober 2014 12:32

Ach, iedereen moet toch gewoon kunnen schrijven wat hij wil? En als iemand gewoon iets van zich af wil schrijven zonder daar reacties op te willen hebben moet dat toch ook kunnen. Het is een publieke blog, maar we mogen zelf uitmaken wat we daar (binnen bepaalde grenzen) op schrijven. Of dit nu wel of niet in netjes ABN is lijkt mij dan ook terzijde… je hoeft z'n posts en blogs niet te lezen ten slotte :)

Ik ben 't wel met je eens dat je je niet zo snel moet laten leiden en/of beïnvloeden op wat anderen over je schrijven, maar goed… we zijn niet allemaal hetzelfde hier natuurlijk.

Jij bent tenslotte ook vrij om je mening te delen op je eigen blog zoals je nu ook gedaan hebt… ook geen probleem, en zo te lezen zijn de meningen ook hier enigzins verdeelt.

D'r zijn hier ook mensen die over de politiek schrijven op hun Tweakers blogs. Dat heeft net zoveel te maken met "Tweakers" als site als wanneer iemand over scheren praat. D'r is ook een scheertopic op Tweakers waar mensen op posten. Geen enkel probleem toch? Ik lees die topics ook graag, net zoals het "Financieel Onafhankelijk" topic bijvoorbeeld.

Ik denk (persoonlijk) dat er van beide/meerdere kanten te zwaar wordt getrokken over de onderwerpen en de manier van schrijven van mensen. ;) Chill, het is bijna weekend!

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 12:33]


Door Tweakers user zoemtoeter, donderdag 2 oktober 2014 12:38

Je druk maken over scheren is erg, maar is je druk maken over mensen die zich druk maken om scheren beter?

Nou ja, ik zal me er maar niet al te druk om maken. :)

Door Tweakers user Douweegbertje, donderdag 2 oktober 2014 12:46

zoemtoeter schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:38:
Je druk maken over scheren is erg, maar is je druk maken over mensen die zich druk maken om scheren beter?

Nou ja, ik zal me er maar niet al te druk om maken. :)
Je mist heel het punt :+
Lees anders nog even alles opnieuw wat ik poste.

Door Tweakers user 318025, donderdag 2 oktober 2014 12:52

NMe schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:23:
Ach, elke maand een nieuw "ik kap ermee!!!1"-blog, en elke maand blijkt 'ie een paar dagen later toch weer liever zijn site te willen spammen. Zonder reactiemogelijkheid, want God forgive dat hij erachter komt dat 99% van de site er niet op zit te wachten omdat ze niet in zijn doelgroep vallen en van de andere 1% de helft bijna in all-out war is met de andere helft, getuige het scheertopic...
Schrijf je deze reactie namens Tweakers.net of vanuit jezelf? Want mijn blog is blijkbaar heel populair getuige al mijn fans, en blijkbaar willen mensen zelfs mee liften op mijn Tweakblog.

Door Tweakers user Mortum, donderdag 2 oktober 2014 12:52

and it goes on and on and on and on and on:

Terra Dragon Stop: Daar gaan we weer... de meelifters

:D

*pakt popcorn*

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 12:54]


Door Tweakers user -RetroX-, donderdag 2 oktober 2014 12:53

joramoudenaarde schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:32:
Ach, iedereen moet toch gewoon kunnen schrijven wat hij wil? En als iemand gewoon iets van zich af wil schrijven zonder daar reacties op te willen hebben moet dat toch ook kunnen. Het is een publieke blog, maar we mogen zelf uitmaken wat we daar (binnen bepaalde grenzen) op schrijven.
Je hebt hier meteen het juiste punt... "binnen bepaalde grenzen". Voor veel tweakers zijn er enkele bloggers die over die grenzen heen gaan. Daarop worden ze vervolgens aangesproken. De ene helft van deze bloggers past zich aan, de andere helft dus niet en roept daarmee een shitload aan crap over zich af.

Door Tweakers user NightFox89, donderdag 2 oktober 2014 12:53

Nou nou kindertjes. Geen ruzie maken. Als dat menneke een uitlaat klep nodig heeft om wat dan ook (ik lees zn blogs niet) laat hem het er toch op pleuren. Boeit ons het.

Ja, het is heel erg zwak om iedereen van alles te beschuldigen en geen weerwoord te accepteren. Ook wanneer iemand het goed bedoeld die persoon helemaal afkraken. Maar als hij er toch gelukkig van wordt door die rants op het internet te gooien, waarom niet? We hoeven het niet te lezen.

Nee, geen respect voor Jihu-Young maar iedereen moet wel eens ff lekker klagen zonder weerwoord ;)

Door Tweakers user Kaasplank, donderdag 2 oktober 2014 12:54

Jigu-Yong schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:52:
[...]

Schrijf je deze reactie namens Tweakers.net of vanuit jezelf? Want mijn blog is blijkbaar heel populair getuige al mijn fans, en blijkbaar willen mensen zelfs mee liften op mijn Tweakblog.
Wat een grootheidswaan. Hilarisch

Door Tweakers user NightFox89, donderdag 2 oktober 2014 12:56

Ow w8, hij heeft alweer een nieuw blog aangemaakt om te klagen dat mensen aan het klagen zijn omdat hij aan het klagen is... kan je het nog volgen? *Pakt de popcorn erbij

Terra Dragon Stop: Daar gaan we weer... de meelifters

Door Tweakers user Pinky-H9, donderdag 2 oktober 2014 12:56

Een Blog over een Blog over een Blog ..... snapt u het nog?
Ikke niet maar toch maar even een bak popcorn gehaald en vrolijk aan het F5'n gegaan.

Cant wait tot we verlost zijn van dat gezeverscheer.

Door Tweakers user -RetroX-, donderdag 2 oktober 2014 12:57

Wie wil er inzetten hoe snel het volgende RE: blog verschijnt?

Door Tweakers user McGryphon, donderdag 2 oktober 2014 12:58

Laat ik het meteen maar er in gooien: Ik vind de kruistocht die sommigen tegen Jigu-Yong lijken te houden nogal overtrokken, welhaast treurig. Dat zijn reacties nog eens olie op het vuur gooien maakt het enigszins begrijpelijk, maar nog niet goed. En dat zeg ik op persoonlijke titel, niet namens Tweakers.

Verder vind ik het argument "scheren heeft niks met Tweakers te maken" uitermate zwak, een heel groot deel van de tweakblogs heeft vrij weinig met de kernwaarden van Tweakers te maken. Dat is ook waarom ik bijvoorbeeld rants en een review van 2 accuboormachines _juist_ op Tweakblogs zet; een platform voor zaken die niet of nauwelijks binnen de scope van Tweakers vallen, maar wel een vast publiek heeft.

Door Tweakers user MicGlou, donderdag 2 oktober 2014 12:59

ChojinZ schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 10:47:
[...]Aan de andere kant: Onze natscheerder vraagt er wel om wanneer hij komt met zielige boehoe blogjes.
Als je keer op keer aangeeft dat je er mee stopt om vervolgens weer verder te gaan met bloggen dan kan je zulke reactie's wel verwachten.
Ik neem het ook voor niemand op... ik probeer alleen maar aan te geven dat jullie met zijn allen, ongeacht bij wie de schuld nou ligt, de sfeer ontzettend aan het verzieken zijn door elkaar telkens met blogjes e.d. te bestoken. Zie nu alweer het meest recente blog van een van de leidend voorwerpen (typo intended!) Het zorgt er bij mij iig voor dat ik de blog sectie lang niet meer zo vaak bezoek als voorheen en ook ver weg blijf uit bepaalde subforums... omdat er een stelletje kleuters elkaar maar blijven treiteren en elkaar niets gunnen.

Dit is ook het laatste wat ik erover ga zeggen, want ik doe nu eigenlijk alleen maar mee...

Door Tweakers user Douweegbertje, donderdag 2 oktober 2014 13:01

-RetroX- schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:57:
Wie wil er inzetten hoe snel het volgende RE: blog verschijnt?
\
Zal niet van mij komen :+ Ik maak hier gewoon een statement. Ik heb het niet eens over zijn inhoud van de blogs gehad.. dat mag iemand van mij part helemaal zelf weten. Het gaat mij om de manier hoe dit gebeurt. Met lekker huilen en dingen bashen, maar dan zelf nergens tegen kunnen :)

Door Tweakers user Mortum, donderdag 2 oktober 2014 13:03

Is het niet een mogelijkheid om een up/down vote systeem te introduceren?
Bij genoeg downvotes wordt de blog in kwestie in ieder geval niet op de FrontPage geplaatst.

Blogs zijn altijd een "grijs gebied" bij tweakers geweest en lees deze ook vrij actief.
Maar blogs als deze (waar dus nu deze reactie onder staat) en de blog waarom dit ontstaan is horen naar mijn PERSOONLIJKE MENING niet op de FrontPage van Tweakers thuis.

Genoeg websites waar dit bovenstaande concept prima functioneren. :)

Door Tweakers user Steffannnn, donderdag 2 oktober 2014 13:07

maar op het moment dat je zelf wel je mond open trekt over anderen maar zelf geen tegenspraak duld ben je naar mijn mening verkeerd bezig.
Douweegbertje schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 11:14:..
Dus bij deze verwijderd, net zoals jij lekker censuur gebruikt.
...
Kinderachtig.. jullie allebei.

Ik heb niks met zijn scheerblog, maar aan dit soort blogs als reactie op een andere blog, waarbij het niet om de inhoud gaat maar om de blogger, hier op tweakblogs heb ik werkelijk een schijthekel
... en ik reageer ook nog 8)7

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 13:11]


Door Tweakers user TIGER79, donderdag 2 oktober 2014 13:12

Serieus ? Geeft ie nu aan dat je niet zoals Douweegbertje reactie moet gaan verwijderen ?
Daar is de beste man zelf mee begonnen !
Echt waar, de betrouwbaarheid en eerlijkheid van dit figuur zijn erg ver te zoeken...

Door Tweakers user Low Flyer, donderdag 2 oktober 2014 13:17

http://gathering.tweakers...message/42986521#42986521

Ik heb in ieder geval aan de hand van dit verhaal toestemming om heir op twekablogs mijn persoonlijke marktplaats van te maken :p

Mischien een droog scheren hoekje ?

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 13:25]


Door Tweakers user 278922, donderdag 2 oktober 2014 13:21

Popcorn :Y) :9~

Ik ben blij dat deze blogs wel in de tracker terechtkomen, ik vermaak me er prima mee..

Maar tis wel een beetje kinderachtig... toch?

Door Tweakers user Kaasplank, donderdag 2 oktober 2014 13:28

Ik verbaas me steeds meer over de manier van denken en communiceren van diqi jong. Hoe groot kan de betonplaat voor je hoofd zijn? :|

Door Tweakers user w0utje89, donderdag 2 oktober 2014 13:33

pfff ik heb even geen trek in popcorn... net geluncht :'(
Zou dit een zaakje voor de rijdende rechter kunnen zijn? wat een niveau

Door Tweakers user Kapotlood, donderdag 2 oktober 2014 13:35

-RetroX- schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:53:
[...]
Je hebt hier meteen het juiste punt... "binnen bepaalde grenzen". Voor veel tweakers zijn er enkele bloggers die over die grenzen heen gaan. Daarop worden ze vervolgens aangesproken. De ene helft van deze bloggers past zich aan, de andere helft dus niet en roept daarmee een shitload aan crap over zich af.
Ik doelde met "binnen bepaalde grenzen" meer op dat je niet racistisch moet gaan schrijven over "deze doelgroep mensen/gelovigen moet dood" en zo. Een mening of een wens voor een bepaald duurder of goedkoper product is in de verste verste niet buiten de grenzen der redelijkheid in mijn ogen :) Als die jongen fan is van klassiek scheren en hij koopt graag wat meer voor minder geld, dan is daar toch niets mis mee? :)

@typhaenix; Kinderdachtig wil ik 't niet echt noemen, maar ik sta er wel van te kijken dat er zo'n ophef wordt gemaakt over een simpel blogje. Dat het al-dan-niet een blog is die bij anderen in de smaak valt, prima. Maar er is niets aanstootgevends, racistisch of uitdagends aan… en dan lijkt 't me ook zeker de ophef niet waard. Laat mensen gewoon lekker iets voor zichzelf (en eventueel hun lezers) schrijven :)

Door Tweakers user addo2, donderdag 2 oktober 2014 13:37

Douweegbertje schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 11:14:
Oh en ik was vergeten te zeggen, maar Jigu-Yong je mag hier niet reageren :) Zag je kansloze reactie hier wel, maar ik gun je niet het recht om mee te doen met deze discussie, helemaal niet met zulke gare opmerkingen die nergens over gaan.
Dus bij deze verwijderd, net zoals jij lekker censuur gebruikt.
Hmm... persoonlijk vindt ik dit geen correcte reactie. Dit komt me over als iemand afbranden, afzijken en vervolgens geen verdediging gunnen. De combinatie van berichten kan zelfs smaad naar andermans blog worden genoemd. Naar mijn mening is het ook niet conform de algemene voorwaaden van tweakers.net (4.6.i).

Hiermee laat ik mij niet uit over de kwaliteit en inhoud van de blogs van de personen waar je het over hebt. Het is namelijk niet de eerste keer dat je andermans blog sterk bekritizeerd. Er zal namelijk altijd één blog de "slechtste" blijven. Dat betekend naar mijn mening niet dat deze "slechtste" blog door anderen bloggers kapot mag worden geschreven.

Persoonlijk vind ik het namelijk wel erg interessant wanneer er verschillende onderwerpen met totaal verschillende interessegebieden worden besproken. Zo kan ik de blogs van ssj3gohan (mux), liefdes-verdriet (freaky_revolt) en Infant alle erg goed waarderen. Persoonlijk maakt het me ook niet uit of iemand voor de hobbie een ssd, processor, grafiesche kaart of scheerschuim revieuwd. Het gaat er om dat de blog mij, op een prettige manier, iets nieuws kan uitleggen.

Zaken die mij niet intereseren zal ik niet lezen noch uitjouwen. Het heeft immers geen zin om naar je buren te schreeuwen dat de a-sosiale klootzakken zijn wanneer het probleem is dat ze eindelijk een keer de boom gaan snoeien. Eventjes langs gaan en vriendelijk uitleggen hoe je een boom beter kan "verzorgen" is op dat moment véél nuttiger om je doel te berijken.

Om toch vriendelijk te eindigen: Ik ben (nog steeds) erg benieuwd naar je blog over de neurologische ziekte die je in een eerdere blogpost had aangekondigd. De introductie die je daar schreef klonk erg interessant!

Door Tweakers user Tsurany, donderdag 2 oktober 2014 13:45

addo2 schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 13:37:
[...]


Hmm... persoonlijk vindt ik dit geen correcte reactie. Dit komt me over als iemand afbranden, afzijken en vervolgens geen verdediging gunnen. De combinatie van berichten kan zelfs smaad naar andermans blog worden genoemd. Naar mijn mening is het ook niet conform de algemene voorwaaden van tweakers.net (4.6.i).
Dat is een soort payback aangezien de persoon in kwestie dat zelf ook maar al te graag doet. Met het vingertje wijzen en dan alles wat hem niet aan staat verwijderen.

Ik vind het geheel terecht. Je mag nog zo'n kwal zijn, dat moet je zelf weten. Maar als je met vingers naar anderen gaat wijzen moet je het gewoon mogelijk maken dat ze daar op kunnen reageren. Doe je dat dan mag je wat mij betreft wegblijven.

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 13:46]


Door Tweakers user Low Flyer, donderdag 2 oktober 2014 13:57

Tsurany schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 13:45:
[...]

Dat is een soort payback aangezien de persoon in kwestie dat zelf ook maar al te graag doet. Met het vingertje wijzen en dan alles wat hem niet aan staat verwijderen.

Ik vind het geheel terecht. Je mag nog zo'n kwal zijn, dat moet je zelf weten. Maar als je met vingers naar anderen gaat wijzen moet je het gewoon mogelijk maken dat ze daar op kunnen reageren. Doe je dat dan mag je wat mij betreft wegblijven.
Hear hear !!


Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 14:16

Ik hoop op deze manier bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke discussie

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 14:16]


Door Tweakers user RadioKies, donderdag 2 oktober 2014 14:17

Douweegbertje schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 11:14:
Oh en ik was vergeten te zeggen, maar Jigu-Yong je mag hier niet reageren :) Zag je kansloze reactie hier wel, maar ik gun je niet het recht om mee te doen met deze discussie, helemaal niet met zulke gare opmerkingen die nergens over gaan.
Dus bij deze verwijderd, net zoals jij lekker censuur gebruikt.
Die post maakt je hele artikel geen klap waard. Je doet precies waar je hem op aanspreekt. Ook al kun je het nog zo oneens met hem zijn, toon het goede voorbeeld en laat het staan. Erg jammer. Enige reden voor censuur die ik kan begrijpen is als het richting haat opwekken gaat en bedreigend is.

Ik ben geen fan van zijn blog, vooral door de manier waarop (het voornamelijk reclame voor zn site is en onderbouwde reacties van mij zonder pardoes weggemodden), het artikel snap ik ook wat hier staat en kan door de bocht, maar we kunnen toch wel als een stel volwassenen hier reageren lijkt mij.

Ja het is veelal anoniem hier, maar dat hoeft niet te betekenen dat je dat kan gebruiken om kinderachtig te doen en niet onderbouwd te gooien met stenen.

Het ironische RE: artikel
heeft hij wel een punt:
"En ga niet zoals gallery: Douweegbertje mijn reacties verwijderen, want je reageert ja op mijn weblog en als je de reacties open zet dan laat ik ook wel van mij horen."
Laat hem reageren op je artikel hier om de eerdere reden die ik al zei en ook zodat hij niet telkens weer een nieuw artikel daarvoor aanmaakt. Als hij wil reageren zal hij dat toch wel doen. Of is het een spel voor je van: kijk hij gaat erop in, ik krijg hem op de kast! Dan ben je een pestkop en niet iemand die informatie wil verstrekken, Tweakblogs wil verbeteren of een discussie op gang wil brengen.

Door Tweakers user icter-tje, donderdag 2 oktober 2014 14:19

Terra Dragon Stop: Daar gaan we weer... de meelifters hij vind deze blog meeliften..

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 14:22]


Door Tweakers user ChojinZ, donderdag 2 oktober 2014 14:26

White_Collar schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 14:16:
[...]


Ik hoop op deze manier bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke discussie
link is dood...


Door Tweakers user Gamebuster, donderdag 2 oktober 2014 14:27

Dit speelt al veel langer joh, zie mijn reactie-blog:
/b/: RE: Tweakers die reactie mogelijkheid onder Tweakblogs als klaagbaak gebruiken

Maart 2014 was-ie er al klaar mee :P
Die kerel is echt een ultra troll

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 14:27]


Door Tweakers user ChojinZ, donderdag 2 oktober 2014 14:39

dank je!
Gamebuster schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 14:27:
Dit speelt al veel langer joh, zie mijn reactie-blog:
/b/: RE: Tweakers die reactie mogelijkheid onder Tweakblogs als klaagbaak gebruiken

Maart 2014 was-ie er al klaar mee :P
Die kerel is echt een ultra troll
Dit is mijn grote (en enige ) irritatie punt. Het boeit mij echt niet dat er over scheren geschreven word. Maar dat gehuil....

Ow, en zie mijn reactie pagina:
gallery: ChojinZ
:+

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 14:42]

Door Tweakers user markdm, donderdag 2 oktober 2014 15:13

Ik begrijp de commotie niet, als hij een blog over scheren wil schrijven weet ik niet wat er mis mee is? Dan lees je hem maar niet als je het niet wil.

Door Tweakers user Dusche, donderdag 2 oktober 2014 15:59

Ik vind het toch knap dat een iemand, het aanzien van parkstad weer heeft geschaad. Ik kom uit Landgraaf en ik maak ook soms zin constructies en grammaticale fouten. Ik word hier ook graag op gewezen. Maar zo iets simpels als ik ken hem niet, niet goed gebruiken, zegt voor mij al genoeg. Maar ik geloof ook dat hij in Kerkrade woonde ipv Heerlen.

En in mijn optiek zit daar het probleem: Kerkrade, het hoort bij Nederland maar is eigenlijk duits, het dialect is bijna Duits en men is niet blij als je zegt dat je iets kan verstaan. En nu kan je er ook al niet s' avonds rondlopen want er iedere avond wel een coub meeting op de markt, van motor muizen, die niet zo vriendelijk zijn. Sorry voor dit gezannik. Heb ik ergens fouten gemaakt, dan hoor ik het graag.

Door Tweakers user Pietervs, donderdag 2 oktober 2014 16:06

Ik begin hier een hoog BZN-gehalte te detecteren.
Iedereen met een IQ van boven de 60 heeft een gruwelijke hekel aan de herrie die die groep maakt. Slechts enkelen gaan daar een stapje verder in en menen daar blogs, ingezonden brieven en weet ik wat al niet meer over te moeten schrijven...

Hij schrijft (nogal beroerd) een blog over scheren. Laat hem lekker: ik laat zijn geneuzel links liggen en lees de dingen die ik WEL interessant vind. Ga de discussie ook niet met hem aan, want we hebben niks om over te discussiëren.

Kortom TS:
Laat hem lekker in zijn waarde, doe lekker je eigen ding en negeer hem gewoon. Grote kans dat hij jou ook zal negeren, want hij zal dan niks meer hebben om op te reageren.

Of, zoals je eigen advies al luidde:
Ik snap je situatie, maar je trekt het je te veel aan.
Wees niet zo melodramatisch, groei wat ballen en hup ga door met wat JIJ leuk vindt.

Goed weekend!

Door Tweakers user r_acker, donderdag 2 oktober 2014 16:11

Scheermeneer:
1. Niet netjes om een inhoudelijk blog-systeem te misbruiken voor commerciele doeleinden.
2. Correct Nederlands wordt gewaardeerd maar een enkel slippertje wordt niet moeilijk over gedaan.
3. Je mag over elk onderwerp schrijven. Maar dan wel graag inhoudelijk.
4. Luister naar je publiek. Hoe bot ze ook zijn, ze proberen je iets duidelijk te maken. Wat en hoe, dat is aan jou om uit te zoeken. Ondanks je commerciele insteek, proberen ze je te laten zien hoe jij je doelgroep wél zou kunnen aanspreken.

Huilmeneren:
1. Niet netjes om iemand persoonlijk aan te vallen en hem de kans te ontnemen om te veranderen.
2. Wanneer je iets niet bevalt, draag dan constructieve verbeteringen aan.
3. Wanneer het daarna nog steeds niet bevalt, laat het onderwerp dan rusten.
4. Accepteer dat niet iedereen jouw gedachtepatroon, of zelfs -niveau, deelt. Een atheist zul je ook nooit overtuigen om in een god te geloven.

Huilmeneer over de huilmeneer en de scheermeneer:
1. Well played sir, well played.


Hup nog even knuffelen en dan weer aan het werk!

Door Tweakers user ozzynator, donderdag 2 oktober 2014 16:30

Dusche schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:59:
Sorry voor dit gezannik. Heb ik ergens fouten gemaakt, dan hoor ik het graag.
Het is gezanik. Maar dat is je vergeven gezien je woonplaats.

Kerkrade moeten ze gewoon terug geven aan de BRD, net als Maastricht aan Vlaanderen. Scheelt voor ons Limburgers een hele hoop, zeker ook qua gemiddeld iq.

Voor de rest, vermakelijk blog.

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 16:39

r_acker schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 16:11:
Scheermeneer:
1. Niet netjes om een inhoudelijk blog-systeem te misbruiken voor commerciele doeleinden.
2. Correct Nederlands wordt gewaardeerd maar een enkel slippertje wordt niet moeilijk over gedaan.
3. Je mag over elk onderwerp schrijven. Maar dan wel graag inhoudelijk.
4. Luister naar je publiek. Hoe bot ze ook zijn, ze proberen je iets duidelijk te maken. Wat en hoe, dat is aan jou om uit te zoeken. Ondanks je commerciele insteek, proberen ze je te laten zien hoe jij je doelgroep wél zou kunnen aanspreken.

Huilmeneren:
1. Niet netjes om iemand persoonlijk aan te vallen en hem de kans te ontnemen om te veranderen.
2. Wanneer je iets niet bevalt, draag dan constructieve verbeteringen aan.
3. Wanneer het daarna nog steeds niet bevalt, laat het onderwerp dan rusten.
4. Accepteer dat niet iedereen jouw gedachtepatroon, of zelfs -niveau, deelt. Een atheist zul je ook nooit overtuigen om in een god te geloven.

Huilmeneer over de huilmeneer en de scheermeneer:
1. Well played sir, well played.


Hup nog even knuffelen en dan weer aan het werk!
+1 :)

Door Tweakers user Douweegbertje, donderdag 2 oktober 2014 17:07

Hoi iedereen :+

Ik weet dat lezen af en toe lastig is, vooral als er zoveel reacties zijn. Punt is; ik geef niet af op de scheermeneer, althans niet omtrent de inhoud van zijn blog. Sterker nog, ik zeg dat hij lekker zelf moet typen wat hij wilt ongeacht de reacties hier op en dat hij dan moet doorgaan...

Ik vind alleen, dat je niet zomaar commentaar op alles en iedereen kan geven om vervolgens reacties te verwijderen en uiteindelijk alle reacties uit te zetten. Dat is het zelfde om iemand een klap te geven en dan hard weg te rennen 8)7

Verder over dat ik misschien hypocriet ben om alleen zijn reacties in mijn blogje te verwijderen: ja dat klopt en dat is nou precies wat ik wil. Zoals je ziet gaat hij stampen met zijn voetjes en maakt hij nog een blog aan omdat ik zijn reacties verwijder. Ik vind dat geweldig :)

Dus nogmaals, leer lezen, leer even snappen waar het uberhaubt over gaat.

Door Tweakers user i-chat, donderdag 2 oktober 2014 17:12

Caelorum schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 09:50:
[...]

Daar hebben we toch Custom CSS voor? Bijv.:

Cascading Stylesheet:
1
#tracker li a[href*="http://marcotm.tweakblogs.net/"] { display: none; }

neej, externe css crap misbruiken om regeltjes wit te maken is heel wat anders dan filters kunnen gebruiken om 'wel gewaardeerde' blogs in je tracker te houden...
McGryphon schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 12:58:
Laat ik het meteen maar er in gooien: Ik vind de kruistocht die sommigen tegen Jigu-Yong lijken te houden nogal overtrokken, welhaast treurig. Dat zijn reacties nog eens olie op het vuur gooien maakt het enigszins begrijpelijk, maar nog niet goed. En dat zeg ik op persoonlijke titel, niet namens Tweakers.

Verder vind ik het argument "scheren heeft niks met Tweakers te maken" uitermate zwak, een heel groot deel van de tweakblogs heeft vrij weinig met de kernwaarden van Tweakers te maken. Dat is ook waarom ik bijvoorbeeld rants en een review van 2 accuboormachines _juist_ op Tweakblogs zet; een platform voor zaken die niet of nauwelijks binnen de scope van Tweakers vallen, maar wel een vast publiek heeft.
ik denk dat er weinig mensen zijn, die hem aanvallen op het onderwerp, vandaag nog last ik een blog van iemand die een huil blog schreef over de ellende van een echtscheiding en het niet kunnen verkopen van een huis..... OW WACHT..... correctie, het was een goed geschreven blog, en voorzover ik even snel kan beoordelen wordt er heel anders op gereageerd, hoewel het naar ik aanneem mijlen verder weg staat van de dagelijkse tweakers.net realitieit dan scheren..

kortom; als je je potentiele lezers serieus neemt, als je iets zinnigs te vertellen hebt (hoe ongelofelijk off-(tweakers)-topic ook, post het gerust want dan gaan de discussies ook eens over andere dingen, niemand heeft immers enkel maar belangstelling voor computers, tech, games of gadgets

mij persoonlijk gaat het in ieder geval om de frequentie, het pusherige, en de zeiktoon, wel of niet scheren kan me verder gestolen worden, en zelfs het (naar mijn idee belachelijk lage nivo is niet eens echt storend).

Door Tweakers user Xantios, donderdag 2 oktober 2014 17:17

Mehehehe jankende limbo-mongool AKA Scheermeneer, ik vind het humor...
Laat die jankerd er lekker inzakken met zn scheer gelul... echte mannen hebben een baard.

Door Tweakers user jip_86, donderdag 2 oktober 2014 17:26

Top dit, ben ook wel een beetje klaar met die aandachtshoererij hier en dan je reactiemogelijkheid sluiten. Klik af en toe nog wel eens die blog aan als ik vergeten ben bij wie het user-icon ook al weer hoorde, maar ik zou best een blacklistfeature op prijs stellen.

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 17:26]


Door Tweakers user GC-Martijn, donderdag 2 oktober 2014 17:27

Ik dacht altijd dat hij gewoon zijn spullen aan het spammen was ? Is toch gewoon spammen op tweakers.net of zie ik het nou fout ?

Misschien ga ik dan ook een blog over mijn speelgoed website starten https://dimti.com hoe het allemaal begon en nu loopt. En dan elke dag 1 product reviewen...

Het is gewoon slim bedacht van die gast om 1x per maand op de frontpage te komen en nu weer (wel zeer irritant, scheer zooi hoort niet op de frontpage, had daar over de tweakers webmaster al gemaild enkele maanden terug.)

Door Tweakers user VodaNL, donderdag 2 oktober 2014 17:56

Leuke speelgoed site

Door Tweakers user Kcod, donderdag 2 oktober 2014 18:00

Waar de fok gaat dit allemaal over.

Door Tweakers user Herr Roedy, donderdag 2 oktober 2014 18:41

Kcod schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 18:00:
Waar de fok gaat dit allemaal over.
Dit^

En het hele circus van blogs die op elkaar reageren is ook weer van start gegaan. Echt, en nu doe ik er zelf ook nog aan mee ook.

Door Tweakers user ToFast, donderdag 2 oktober 2014 19:19

Winer :) zucht en ik ga verder, punt!

Door Tweakers user Kiswum, donderdag 2 oktober 2014 20:33

Kunnen jullie even allemaal ophouden met jullie blogs!!??

Door dit soort geleuter is mijn blog uit de top-3 verdwenen.
Oh als je je afvraagt om wat voor blog het gaat, doe de poll dan ook even invullen :P

Poll: Welk schermformaat?

Ok en nu ontopic: Het boeit me niet echt of Jigu-Yong blogs schrijft. Over het algemeen zie ik aan een bepaalde titel of iets interessant is of niet. De meeeste blogs van hem vermijd ik, omdat het voor mij geen toegevoegde waarde heeft. Soms komt er wel weer een Re: Jigu-Yong Topic, maar deze lees ik ook vaak niet (op deze na dan) :P

Ik vind het wel grappig hoe men hier op reageert en niet alle blogs hoeven over techniek te gaan. Het is alleen jammer dat mijn blog tussen dit geneuzel in is beland, waardoor het aantal views naar beneden zakt. Als de viewers van jouw topic ook even bij mij gaan kijken, dan ben ik weer een gelukkig mens :D (al zie ik hier ook een aantal trouwe bezoekers van mijn blogs.)

Huidige top-5

01-10 Ik ben er helemaal klaar mee, oh wacht.. toch niet Douweegbertje
29-09 Een week zonder iPhone 6 Hoite
29-09 Een week met de iPhone 6 Opinion
24-09 Ik ben er helemaal klaar mee Jigu-Yong
01-10 Hoe kom je aan brandhout havana
30-09 Poll: Welk schermformaat? Kiswum

Door Tweakers user KillerAce_NL, donderdag 2 oktober 2014 20:33

Ach, compleet zielig die jongen. Stoppen/doorgaan.
Maar goed hij maakt zichzelf onsterfelijk belachelijk door een poll te posten waaruit blijtk dat men niet op hem zit te wachten, om dan vervolgens de uitkomst te negeren.. 8)7 :o :o


Aandacht tekort denk ik.

daarentegen is het zwaar iirtant dat die aandachtspost steeds in de tracker staan... DAAR moet men wat aan doen... Lekker laten bloggen maar uit de activity tracker want: GEEN REAKTIES.
Lijkt me een vrij valide regel..


Door Tweakers user Enai, donderdag 2 oktober 2014 22:48

Kinderachtige flamewar... zucht.

Door Tweakers user .oisyn, donderdag 2 oktober 2014 23:44

Zo te zien zijn beide blogs (het origineel en de reactie op deze) nu beide verwijderd...

Door Tweakers user Leo1010, vrijdag 3 oktober 2014 01:06

Mijn mening:
Alles behalve blogs over scheren.

Ik ben kots misselijk van een interessante titel waar ik op klik wat dan een interessante inleiding heeft en dan weer een scheer blog blijkt te zijn.

P.S.
Is Jigu-Yong dezelfde als Diqui-Long?

Door Tweakers user Traequon, vrijdag 3 oktober 2014 08:52

Gelukkig komt hij nu met een maandsamenvatting. Toch beetje jammer dat hij in zijn maandblog niet meeneemt dat hij er helemaal klaar mee is...

Door Tweakers user Jean Paul, vrijdag 3 oktober 2014 09:02

Als eerste, de blogs van Jigu-Yong over scheren en stoppen komen wel mijn neus uit.

Dit is niet zozeer omdat het onderwerp niets is, sterker nog, ikzelf ben jaren geleden geïnteresseerd geraakt in nat scheren. Vele malen fijner en nog vele malen goedkoper dan Gilette en andere "troep".

Wat mij echter stoort is het terugkerende "gejank" en de afgifte op andere mensen. Schrijf gewoon je blogs en negeer negatieve mensen. Als men negatief ingaat op het onderwerp omdat men er totaal geen interesse in heeft, zegt dat meer over de reagerende personen dan de inhoud. Eventueel verwijder je zulke reacties als het je niet aanstaat. Als men kritiek geeft over de stijl, kijk of je er iets van kunt leren of ga door zoals je zelf wil en laat de kritiek links liggen.

Dat de wijze van handelen van Jigu-Yong men niet aanstaat, kan ik mij verder prima in vinden. Rondkijkend op zijn eigen forum merkte ik al snel op dat hij nogal onvolwassen reageert op mensen met kritiek en graag met de scepter zwaait. Zulke mensen heb je nu eenmaal, en je kan niet verwachten dat iedereen op het niveau functioneert dat jij van ze verwacht. Leer daarmee omgaan of blijf weg van zijn blogs / forum :)

Ikzelf houd de frontpage regelmatig in de gaten of er nieuwe interessante reviews of blogs geschreven staan, en jank-blogs zoals deze en die van Jigu-Yong (reeds verwijderd) ben ik dan ook beu. Waarom kan men het niet gewoon netjes houden, en als het je niet boeit, waarom kun je het niet links laten liggen? Al dat toetsenbordheldengedoe gaat nergens over en is een verlaging van je niveau. Daarnaast blijven zulke blogs op de frontpage verschijnen wanneer er zoveel (negatieve) aandacht aan geschonken wordt. Is dit wat we willen?

Ergo: live and let live.

Door Tweakers user Magherb82, vrijdag 3 oktober 2014 09:51

Jezus, dat je hier nog druk om kunt maken, het is maar internet dus ga eens leven ipv in een fake wereld rond dwalen.

Door Tweakers user .oisyn, vrijdag 3 oktober 2014 10:00

Jigu-Yong schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 09:57:
Ik zou je eigenlijk nog moeten bedanken voor alle aandacht
Als je die aandacht zo leuk vind, waarom heb je je blogs dan verwijderd?

[Reactie gewijzigd op vrijdag 3 oktober 2014 10:01]


Door Tweakers user BeerenburgCola, vrijdag 3 oktober 2014 10:04

*gooit nog een zak popcorn in de magnetron*

[Reactie gewijzigd op vrijdag 3 oktober 2014 10:06]


Door Tweakers user hyptonize, vrijdag 3 oktober 2014 10:31

Jigu-Yong schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 09:57:
Ben je al wakker? Je moet je reacties beheren en deze reactie verwijderen, want de persoon die je in de zeik probeert te zetten mag ja blijkbaar niet reageren. Ik zou je eigenlijk nog moeten bedanken voor alle aandacht, maar zo leuk vind ik dat gezeik van anonieme internet helden niet.
Oké, ik vond je vroeger nog wel een prima kerel, ondanks je blogs. Aangezien je ook regelmatig reageert in GKMT en het zelfs voor elkaar krijgt om daar ontopic te reageren zonder enkel over scheren te praten. Maar vanaf nu vind ik je gewoon een loser.

Door Tweakers user RadioKies, vrijdag 3 oktober 2014 10:40

i-chat schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 17:12:
hoewel het naar ik aanneem mijlen verder weg staat van de dagelijkse tweakers.net realitieit dan scheren..
Goed verhaal, echter
Tweakers = ICTers = nekbaarden, oftewel ongeschoren en socially akward.
dwz: scheren niet zo snel, maar mochten ze een relatie hebben zouden ze eerder met scheidingen te maken krijgen.

hue hue hue :+

Door Tweakers user 961, vrijdag 3 oktober 2014 10:43

Well... That escalated quickly.
Muziekje d'r bij:
https://www.youtube.com/watch?v=yQrchp5U3ks

TBH het valt mij ook op dat vanachter het toetsenbord het makkelijk is om in een soort kaasstolp terecht te komen. Misschien af en toe een rondje wandelen? :) (die lucht!)
En een beetje lievvv zijn. O-)

Door Tweakers user KillerAce_NL, vrijdag 3 oktober 2014 11:40

Jigu-Yong schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 09:57:
Ben je al wakker? Je moet je reacties beheren en deze reactie verwijderen, want de persoon die je in de zeik probeert te zetten mag ja blijkbaar niet reageren. Ik zou je eigenlijk nog moeten bedanken voor alle aandacht, maar zo leuk vind ik dat gezeik van anonieme internet helden niet.
Kijk, de kinderachtige aap laat zijn ware kleuren zien... Zielig doen op de fora, maar zelf weer de aanval zoeken.. :Y)

Door Tweakers user Coltrui, vrijdag 3 oktober 2014 14:13

Jigu-Yong schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 14:01:
[...]

Omdat een stel Tweakers klaagt over de vervuiling en het naar de achtergrond duwen van goede weblogs. Verwijderd zijn ze niet, ze staan tijdelijk offline.
En terecht. Je steekt tijd en moeite in een mooi stukje dat dan meteen wordt weggedrukt door een post die geen content bevat, enkel een link naar een andere site. Dus content nul, maar wel veel aandacht en verwijzing naar een externe site met ads.

Zulke 'bloggers' misbruiken gewoon de grote user base in de hoop op veel hits. Maar hey, het kan. Het mag. Maar je begrijpt toch dat het wrevel oplevert, toch?

[Reactie gewijzigd op vrijdag 3 oktober 2014 14:13]


Door Tweakers user Coltrui, vrijdag 3 oktober 2014 14:24

Ik ga niet zeggen dat ik er blij om ben. Als je je content gewoon op Tweakblogs postte, was er niks aan het handje geweest. Ik wil wel kwijt dat je door de drieste flames heen moet kijken en jezelf de vraag stellen wat nou het probleem is. Of was. :)

Door Tweakers user Low Flyer, vrijdag 3 oktober 2014 14:56

Jigu-Yong schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 14:19:
Mijn Tweakblog is bij deze sowieso verwijderd :) Gewoon een radicale beslissing welke niet omkeerbaar is :+
Tot volgende week.

Door Tweakers user RadioKies, vrijdag 3 oktober 2014 17:35

Coltrui schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 14:24:
Ik ga niet zeggen dat ik er blij om ben. Als je je content gewoon op Tweakblogs postte, was er niks aan het handje geweest. Ik wil wel kwijt dat je door de drieste flames heen moet kijken en jezelf de vraag stellen wat nou het probleem is. Of was. :)
Wat bij men het probleem was heeft hij ook op normale manieren te horen gekregen via reacties en DM's. De onvolwassen reacties zijn idd jammerlijk.

Overigens, wanneer kunnen we weer een heerlijk stuk proza van u verwachten mijnheer Coltrui? De mensen, waaronder u, waardoor ik juist Tweakblogs in de gaten houdt zijn helaas erg stil de laatste tijd.

Door Tweakers user thefxr, zondag 5 oktober 2014 16:51

w mag ook weleens naar de kapper, ipv alleen maar scheren.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 7 oktober 2014 01:06]


Reageren is niet meer mogelijk